GINSENG 500 Extract

12,00 KM

30 tableta

Nema na zalihi

Opis

GINSENG 1000 – dodatak prehrani u obliku tableta, aktivno povećava vitalnost i fizičku sposobnost i fizičku učinkovitost. Prvobitna namijenjena je fizički i mentalno aktivnim ljudima i ljudima koji se brinu za njihovu dobrobit, zdravlje i visoku kvalitetu života. Proizvod sadrži prirodni ekstrakt ginsenga, standardiziran za visoki sadržaj ginsenozida, tvari koje intenzivno podupiru prirodnu biološku aktivnost tijela.

GINSENG 1000 sadrži ekstrakt iz ginseng korijena (Panax ginseng) (4: 1), koji se koristi u kineskoj medicini više od 4000 godina kao medij s širokim rasponom ljekovitih svojstava. Jedinstvena svojstva pomažu u vraćanju homeostaze ili unutarnje ravnoteže u biološkim procesima.

GINSENG 1000 je jedinstven, prirodan i biološki aktivan, koji podiže vitalne sile tijela, pospješuje imunološki sistem i živčani sistem. Pomaže održati fitnes na visokoj razini, podržava kognitivne funkcije i podupire tijelo u borbi protiv umora i povećava otpornost na stres.

GINSENG 1000 je razvijen za ljude koji brinu o svom stanju. Zahvaljujući njihovim svojstvima, ginsenosidi stabiliziraju razinu triglicerida u krvi, podržavajući rad srca i krvožilnog sistema. Osim toga, oni pružaju brz i učinkovit transport kisika i hranjivih tvari u tijelu, što čini korisne sastojke do svih tkiva.

Upustvo za upotrebu:

Konzumirajte 1 tabletu s puno vode. Koristite jednom dnevno.

Brand

UNS