Kre-ALKALYN PERFORMANCE

65,00 KM

120 tableta

Opis

Yamamoto® Nutrition Cre-ALKALYN® PERFORMANCE je dodatak prehrani na bazi biljnih ekstrakata i drugih prehrambenih čimbenika, u kapsulama, pogodan za odrasle sportaše koji se bave snažnom tjelesnom aktivnošću.

Kre-Alkalyn® je jedan od najnaprednijih oblika kreatina dostupnih na tržištu danas. Zbog visokog pH, Kre-Alkalyn® se oslobađa u mišićima radi maksimalne snage, čime se postižu izvanredni rezultati i viša razina proizvodnje ATP-a. Kre-Alkalyn ne prolazi kroz fazu opterećenja i ne uzrokuje nikakve neugodne nuspojave koje doživljavamo s drugim oblicima kreatina.

Kre-ALKALYN® PERFORMANCE sadrži kakaov ekstrakt i zelenu kavu, koji djeluju kao tonik i metabolička podrška.

Kre-ALKALYN® PERFORMANCE se sastoji od jedinstvene formulacije te vrste. Odabirom Kre-ALKALYN® PERFORMANCE imat ćete opciju da zadržite svoje mišiće zasićene kreatinom. Ipak, kreatin s ispravnim pH: Kre-Alkalyn. Kre-Alkalyn ne uzrokuje nadimanje, bol u trbuhu ili pretvorbu kreatina u kreatinin.

Prava snaga Kre-ALKALYN® PERFORMANSE leži u njegovoj formulaciji!
Dodali smo tirozin, teobromin, zelenu kafu i kofein. Mi smo jedina tvrtka na svijetu koja je kombinirala ovih pet sastojaka za više od normalnog rezultata!

PAKOVANJE:120 kapsula
SERVIRANJE:1 kapsula
SERVIRANJA:120

Brand

YAMAMOTO